Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudun leirille 28. – 29.4.2018 Kisakeskus.

Ilmoittautuminen 28.3.2018 mennessä.

Leiri koskee poikia 2003 – ja myöhemmin syntyneitä. Jokainen leirillä oleva osallistuja on vakuutettu tapaturman sattuessa ja siitä seuraavasta hoidosta. Lähin hoitopaikka on Länsi-Uudenmaan sairaala, ensiapu poliklinikka, Tammisaari.

Leirin osallistumismaksu 71,70 euroa laskutetaan leirin jälkeen. Osallistumismaksu pitää sisällään majoituksen petivaatteineen,  tulopäivän lounas, päivällinen ja iltapala sekä lähtöpäivän aamiainen ja lounas.

Ilmoittautuneiden nimet löytyvät http://www.lentistuki.com/toiminta/leirit-ja-osanottajat Jos haluat muuttaa jo ilmoitettuja tietoja, ota yhteys Kari Heikkilään

Yhteystiedot:
+358 440 533 804
kari.hcp@gmail.com

Sukupuoli
Laskutusosoite
Kuvien käyttö
Voiko toiminnan esittelyssä pelaajan valokuvia näyttää, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa?
Lääkkeet
Voiko valmentaja antaa pelaajalle reseptivapaita lääkkeitä?
Ruoka-aine allergiat
Leiri-/pelipaidan koko
Verryttelypuvun koko

Duo Volley Cup, Tartu. Turnaus pelataan 10. – 13.5.2018

Jokaiseen joukkueeseen valitaan 10 - 12 pelaajaa. Kaikki pelit pelataan samassa rakennuksessa kaupungin keskustassa, vanhempi ikäluokka pelaa isommassa hallissa ja nuoremmat hieman pienempi halli. Omakustannus osuus selviää viimeistään Kisakeskuksen leirin yhteydessä. Vuonna 2017 maksu oli 270€. Leirillä annetaan lopullinen kutsu turnauksen ja siinä ohjeet matkasta. Tämä turnaus koskee ainoastaan Tytöt 1999 – 2001, tytöt ja pojat 2003 ja nuoremmat. Koska aikaa turnausmatkaan on niin vähän pitää osallistuminen vahvistaa leirin aikana, yleensä laivayhtiö tarvitsee tiedot 1 kk ennen matkaa.

Saako pelaaja osallistua leirillä valittavaan joukkueeseen?

Yhteistyökumppanimme

Urheiluopisto Kisakeskus